Over Ermino's Timmerwerken

Erminioís timmerwerken staat voor:

Vakmanschap en kwaliteit

Ons bedrijf heeft jarenlange ervaring in de regio Westerwolde. Bij restauraties van woningen en boerderijen hebben wij ook oog voor detail, zoals speciale sierlijsten en een originele afwerking. Wij hebben aanvullend, een meubelmakers opleiding gevolgd, daardoor maken wij ook op verzoek keukens en meubels op maat. Wij beschikken over een volledig ingerichte machinale werkplaats. Er wordt door ons uitsluitend gebruik gemaakt van hoogwaardige materialen en leveren daarbij ook gewenste oplossingen voor badkamers en keukens, zoals granito aanrechtbladen.

Authenticiteit

Als inwoners van Vlagtwedde hechten wij veel waarde aan de Oldambt en Drentse boerderijen uit deze regio. Wij hebben ons gespecialiseerd in de renovatie van deze woningen waarbij een toename van de waarde en wooncomfort centraal staat. Op de fotoís ziet u dat een moderne woonstijl prima in te passen is in een authentieke woning. Uiteraard hebben wij ook ervaring met verbouwingen van nieuwere woningen.

Duurzaam investeren

Wij gebruiken passende materialen die bijdragen aan een duurzame renovatie van uw eigendom. Uiteraard werken wij alleen met FSC- gekeurd hout en milieuvriendelijke materialen. Bij verbouwingen kijken we, samen met u, naar energiebesparende investeringen zoals dubbel glas en isolatie.

Betrouwbare partner

Graag geven wij ons vakkundig advies bij ideeŽn over de verbetering van uw woning. In de afgelopen jaren hebben wij veel klanten naar tevredenheid mogen adviseren. Referenties zijn op aanvraag beschikbaar. Op de fotoís ziet u dat wij de plannen ook realiseren. Op basis van een vooraf uitgebrachte offerte beslist u, samen met ons over de werkverdeling. Immers, sommige klanten stellen het op prijs bepaalde werkzaamheden samen met ons uit te voeren. Dit bespaart u niet alleen geld, maar leidt ook tot samenwerking. Graag zijn wij u van dienst.